General

Informacions actualitzades relacionades amb el voluntariat

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha actualitzat les recomanacions per a l’organització de grups de persones voluntàries. Reproduïm els punts claus del document:

Les recomanacions proposaven:

  • La coordinació entre les iniciatives ciutadanes, les entitats i els poders públics locals competents en funció del seu àmbit d’actuació –en concret, les autoritats sanitàries, protecció civil i els serveis socials;
  • La comunicació a l’autoritat competent per a la necessària coordinació;
  • El respecte a les instruccions i recomanacions dels poders públics sanitaris i d’ordre públic, per garantir la seguretat de totes les persones participants.

En aquest sentit, es vol insistir en el següent:

  • Els Serveis Bàsics d’Atenció Social estan treballant intensament i coordinadament
    per organitzar les tasques i els circuits d’acord amb la realitat social concreta i atendre així, de manera més eficient, les necessitats de la població.
  • Seran els Serveis Bàsics d’Atenció Social dels ens locals competents els que contactaran, un cop determinades les necessitats de la població vulnerable, amb les iniciatives ciutadanes del seu territori.

Recordem que al Ripollès es pot participar en tasques de voluntariat a través de les següents vies:Voluntariat Ripolles Coronavirus

Des del Consorci de Benestar Social ens coordinem amb cada referent dels diferents municipis i insistim en donar les gràcies a totes i tots per ser tan solidaris i respectuosos amb les indicacions que van sorgint per organitzar els circuïts de voluntariat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s