General

Previsió de les 4 fases de desconfinament paulatí

A partir del 2 de maig el Govern de l’Estat ha anunciat que els nuclis familiars que conviuen i les persones individuals podran sortir a l’aire lliure per passejar o practicar esport.

A partir del dia 4 de maig, està previst l’inici de 4 fases de desconfinament progressiu, d’una durada aproximada de 2 setmanes cadascuna d’elles. La previsió és orientativa i explicita l’aixecament de les limitacions d’àmbit nacional establertes per l’estat d’alarma.

El règim comú aplicable a totes les mesures també podrà ser adaptat, en funció de l’evolució de la pandèmia o d’altres circumstàncies justificades. Aquest règim comú és aplicable a totes les activitats i diu el següent:

  • Qualsevol activitat permesa s’haurà de desenvolupar en condicions de seguretat, autoprotecció i distanciament social. L’ús de les màscares fora de la llar és convenient i altament recomanable quan no es pugui garantir el distanciament social. Igualment, s’ha de facilitar la disponibilitat i l’accés a solucions hidroalcohòliques per practicar una higiene de mans freqüent.
  • Tots els locals i altres establiments de les activitats permeses, així com el seu equipament,  hauran de ser periòdicament desinfectats i higienitzats.
  • Amb caràcter general, fins a aconseguir la nova normalitat que s’aconsegueix en superar la fase III, no es permetrà viatjar a províncies diferents a aquella en què es resideixi, excepte per les causes justificades. Un cop a l’etapa de nova normalitat, es podrà viatjar entre províncies quan ambdues hagin superat la fase III.
  • Totes les activitats i les seves limitacions assenyalades en el quadre es mantindran en les fases successives de la desescalada, llevat que s’assenyalin altres limitacions diferents.
  • Els viatges que s’efectuïn, qualsevol que sigui el mitjà de transport, s’hauran de fer per a la realització de les activitats permeses.
    Fases_desconfinament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s